Abercrombie & Fitch First Instinct

Abercrombie & Fitch First Instinct. Het Amerikaanse bedrijf van Abercrombie & Fitch dat al in 1892 is opgericht is een groot merk in vrijetijdskleding en nu ook in parfum voor heren. Koop met voordeel dames en heren parfum voor online prijzen en blijf tevens op de hoogte van alle acties.

Het bedrijf is gevestigd in Ohio, New Albany en had rond 2005 een top jaaromzet van maar liefst 2.021.000.000 harde dollars! Het mode concern Abercrombie & Fitch omvat vijf merken en dat zijn: Abercrombie & Fitch, Abercrombie Kids, Hollister Co, Jilly Hicks en .RUEHL 925. Als deze bedrijven worden gerund door bijna 7000 werknemers en 75.00 wanneer de werknemers in de winkels worden meegeteld.

Abercrombie & Fitch First Instinct Aanbieding

Het Merk

Het merk Abercrombie & Fitch telt rond de 400 winkels in diverse landen als: Spanje, Nederland, Brussel, München Düsseldorf en Hamburg, Kopenhagen, Ierland, Hong Kong, Singapore, Canada, Engeland, Italië en Parijs. De werknemers dienen als model voor het dragen van het geweldige merk Abercrombie & Fitch.

Het Europese hoofdbureau bevindt zich in Milaan. In de jaren ’60 kwam het bedrijf in financiële moeilijkheden tot het in 1988 werd gekocht door Limited Brands. Deze organisatie heeft als flagship het felbegeerde lingeriemerk Victoria’s Secret.

Abercrombie & Fitch First Instinct Review

Met grote trots presenteert Abercrombie & Fitch het heren parfum First Instinct. Dit parfum voor heren is een sexy en een zelfverzekerd parfum, voor de man die stoer is en risico’s durft te nemen .First Instinct van Abercrombie & Fitch voor heren heeft een basis van Amber en musk, in het hart van de geur is Szechuan peper toegevoegd en de topnoot in deze geur is meloen en gin & tonic, deze geurige creatie is een hyper modern parfum voor de stoere mannen. Abercrombie & Fitch Eau de toilette voor heren is te verkrijgen met inhoud van: 30ML / 50ML / 100ML

De body spray First Instinct van Abercrombie & Fitch is te verkrijgen in een flacon met inhoud van: 143 ML. Deze body spray bevat: Szechuan peper, Gin & Tonic, meloen, amber
en musk. Abercrombie & Fitch heeft ook een heerlijke showergel in de geurenlijn voor heren. Deze showergel Hair & Body Wash bevat amber en musk, meloen en Gin & Tonic en stevige Szechuan peper. De heerlijke showergel van Abercrombie & Fitch. Deze is verkrijgbaar met inhoud van: 200 ML

1 Comment
  1. Reply
    P. Lenz april 6, 2017 at 5:36 am

    Makkelijke fles met een verstuiver,fruitig parfum ik ben gek op Abercrombie & Fitch First Instinct. Het is betaalbaar en je hebt er weinig van nodig prima geurtje aanrader dus!

Plaats een commentaar/opmerking