Davidoff Cool Water

Mannelijke frisheid met Davidoff Cool Water

In de sportieve Davidoff Cool Water parfum is een unieke geur. De sterke mannelijke karakter van deze klassieker onder de Davidoff parfum straalt een sfeer van frisheid en sensualiteit – de juiste geur voor selbstwusste en grote persoonlijkheden. De mannelijke samenstelling zorgt voor een prachtige verfrissende – als een koele oceaangolf. Voor de topnoten van munt, lavendel en rozemarijn merken, terwijl de bloemen en houtachtige midden nota van jasmijn, geranium en sandelhout straalt mannelijkheid meerkernige. Voor de noodzakelijke sensualiteit en een zoete, warme uitstraling zorg voor Davidoff Cool Water in de basisnoten van muskus en amber. De ideale samenstelling als u op zoek bent naar een buitengewone geur ervaring voor de moderne man van de wereld.
Veelzijdige Davidoff geuren

De Eau de Toilette Spray wordt geleverd in een duidelijke fles gevormd en staat daarom voor eenvoudige design. De diepblauwe zee visueel weerspiegelt de onvergelijkbare versheid van de unieke Davidoff Cool Water en laat de zintuigen zinken in een ongelooflijke geur ervaring. De subtiel bedwelmende effecten van Davidoff Cool Water geeft de drager een bijzondere uitstraling en zinvol is voor de douches en een speciale aandacht in het gebied. De slimme geur straalt een onweerstaanbare aantrekkingskracht dat je het moet proberen een keer.

Davidoff parfums voor mannen zijn altijd uitgezonden gecombineerd met geavanceerde flair bescheiden luxe. Probeer ook de andere uitstekende parfums Davidoff, zoals de gepassioneerde Hot Water, de atletische kampioen of de avontuurlijke avontuur. De populaire geur van Davidoff Cool Water kan worden verkregen als een douchegel, deodorant stick of aftershave lotion. Bovendien, het parfum is ook beschikbaar als een tegenhanger voor Vrouwen Cool Water Woman.

[wpsm_offerlist orderby=”rand” cat=”34″]

Video

Het begin van een nieuwe geur generatie

1988 een revolutie in de wereld van Davidoff Cool Water geur met een “Nouvelle Fraîcheur”, een golf voorheen onbekende frisheid. Deze Eau de Toilette was de pionier van een nieuwe geur generatie, die werden gekenmerkt door hun levendige smaken en de mannen als nooit tevoren zou een diep adem te halen. Sindsdien Davidoff Cool Water is een onderdeel van de moderne levensstijl van de actieve man en is de belichaming van mannelijke geur voor mannen.
De aromatische kracht van Davidoff Cool Water

De klassieke geur Davidoff Cool Water vangt de smaken van de oceaan in een fles en gespoten zijn unieke frisheid, mannelijkheid en vrijheid. Hij is een aromatische geur, het versterken van de elementen in de hoogste noot met sensuele noten in het hart en krachtige nuances gecombineerd in de basis. Elk parfum is het maken van een eigen bijdrage aan het succes van Davidoff Cool Water:

Pepermunt stimuleert met zijn frisse focus van de geest en maakt de drager van de geur wakker. Dus hij kan pakken zijn uitdagingen sterk geconcentreerd.
Lavendel is de rustgevende tegenhanger van de pepermunt. Het aroma geeft de geur een diepe sereniteit dat meer dan draagt ​​aan de Davidoff Cool Water Man.
Jasmin in de geur wereld van toepassing als bijzonder waardevol en nobel. De witte bloemen komen in vrouwen geuren bij voorkeur gebruikt. De mannelijke geur van Davidoff Cool Water geeft Jasmine een zachte, sensuele aanraking en maakt het parfum tot iets bijzonders.
Sandelhout straalt warmte en geeft de eau de toilette van de nodige kracht. Dit is de geur duurt lang op de huid en de Cool Water Man wordt de hele dag omringd door zijn aroma.
Musk heeft iets van dieren en zorgt voor de extramaskulinen Touch in Davidoff Cool Water. Dus de geur maakt onmiskenbaar duidelijk dat hij is alleen voor echte kerels.

De beroemde Davidoff Cool Water Advertising

Vanaf een meter hoge klif man springt in de verfrissende oceaan, zwemt met krachtige treinen op het land en komt druipnat golven. De scène uit de Cool Water commerciële waarschijnlijk ieder van ons ooit gezien. De man die zo sexy stort het water in eerste instantie gespeeld door Josh Holloway en vervangen door acteur Paul Walker als reclame gezicht van Cool Water Parfum 2011 was. Een uitstekende keuze, dat is helemaal een toeval. Want als een getrainde marine bioloog Paul Walker heeft een bijzondere relatie met koud water en dus ook voor Davidoff Cool Water, “Ik ben opgegroeid met de zee en water is het element waarin ik het meest comfortabel voelt. U kunt duiken en alleen zijn met u, “duiken, surfen, waterskiën -. De acteur besteedt zijn vrije tijd in het water in plaats van op het land. Het is duidelijk, omdat de taak van de Davidoff parfum minder inzet, maar riep. Paul Walker is met zijn liefde voor de zee en zijn mannelijke aura is de ideale keuze als Coolwater getuigenis.

Davidoff Cool Water is een geur voor dagelijks actie

Men hoeft niet per se om een ​​high-spirited Klipspringer zijn om plezier in het koele water parfum te vinden. Wat is symbolisch overdreven in de commerciële, kunnen ook worden toegepast op alledaagse situaties: Davidoff Cool Water is een geur voor mannen die altijd behoefte aan nieuwe uitdagingen en zijn op zoek naar de golven van het dagelijks leven. Deze hindernissen zij beheersen met perfectie. De Davidoff Cool Water Man is altijd op Actie. Hij wil de ultieme kick, hetzij in amateur of professional.

Maar het is ook nog het verlangen naar vrijheid. Hij houdt van zijn onafhankelijkheid en de Davidoff Cool Water geur wijst op haar mannelijke aura. Hij is een echte man, maar altijd modern. Hij onderhoudt een actieve levensstijl en een uitgesproken lichaamsbewustzijn. Davidoff Cool Water is een geur voor verfijnde, succesvolle mannen, waar eenvoud is nooit genoeg, maar die graag actie.

De verschillende edities van Davidoff Cool Water

Als een geur lang succesvol op de markt als Davidoff Cool Water, gaat het bijna vanzelf dat het herhaaldelijk wordt gevarieerd over de tijd om nieuwe facetten van zichzelf te presenteren. Dus talloze versies van Davidoff Cool Water worden ook gepubliceerd in de jaren sinds de lancering. Aan de ene kant is er Flanker als Davidoff Cool Water Night Dive, die permanent beschikbaar zijn in de handel. Aan de andere kant waren ook diverse Limited Editions gepubliceerd, verkocht slechts voor een beperkte tijd en dus net gelanceerd door verzamelaars met grote belangstelling – zoals het regelmatig verschijnen Davidoff Cool Water Summer edities. Hier is een korte chronologie van de belangrijkste Cool Water parfum:

8.5 Totaal Score
Cool Water Review

Geef ook uw menig over Cool Water, wat zijn uw ervaringen, Tips of aanbevelingen. Wij horen graag uw mening. Plaats hier onder uw commentaar/opmerkingen.

Kwaliteit
8.5
Prijs
9
Duurzaamheid
8
Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score