Elie Saab Le Parfum

Elie Saab parfum voor dames is voordelig online te bestellen en het wordt gemakkelijk en vaak gratis thuisbezorgd. Alle aanbiedingen in parfum en cosmetica vind je hier.
Elie Saab is een meester in het ontwerpen van avondjurken, prinsessenjurken en trouwjurken, de uitzonderlijke jurken en parfum die de ontwerper jaarlijks biedt is het dragen van iets bijzonders!

Elie Saab is een zeer bekende Libanese mode ontwerper. De haute couture wordt gekenmerkt door de prachtige pailletten , de vele parels en diamanten die in de kleding verwerkt worden. Al op 9- jarige leeftijd wist Elie Saab wat hij later wilde worden en dat was ontwerper. Hij maakte de mooiste ontwerpen voor dijn zuster en later verkocht hij de creaties aan de vriendinnen van zijn zusters en vrouwen uit de buurt.

Saab is geboren in Beiroet in 1964 en heeft zichzelf alle technieken van het maken en ontwerpen van kleding aangeleerd, Elie Saab is autodidact. Voor een korte tijd heeft hij Beiroet verlaten om in Parijs het modevak te studeren dit was van korte duur want hij keerde al snel weer terug naar Beiroet.

Een eigen modeatelier was als vanzelfsprekend voor de jonge ontwerper en op zijn 18de opende hij al zijn eerste eigen modeatelier en met succes, want kort na de opening kon hij al een volledige collectie presenteren. De wereld van de mode industrie lag voor hem open.

Elie Saab Le Parum Intense

Zijn eerste collectie werd in 1997 getoond in Rome. Een niet – Italiaan die lid werd van Camera Nazionale della Moda dit was nog nooit vertoont! De collecties die daarop volgden in Milaan (de Ready to Wear collectie) en Monaco werden bijgewoond door de prinses van Monaco, Prinses Stefanie van Monaco.

De Haute Couture en Ready to Wear collecties presenteerde hij 4x per jaar en in het jaar 2000 kreeg hij de uitnodiging van De La Haute Couture om zijn prachtige collecties te tonen. Zeven jaar later opende hij zijn Boetiek in Parijs en deze werd natuurlijk meteen en groot succes.

Zijn wereldwijd bekendheid kreeg hij doordat de Actrice Halle Berry in 2002 een jurk van Elie Saab droeg tijdens de Oscar uitreiking in dat jaar. Zij won daar de Oscar voor beste actrice. Zij werd meteen verliefd op de ontwerpen van Saab en droeg het jaar erop weer een mooie jurk bij de Oscaruitreiking.

Elie Saab is een groot ontwerper en heeft veel beroemdheden als vaste klanten denk aan: Mila Kunis, Celine Dion, Angelina Jolie, Christina, Aguilera en vele anderen. Veel zangers en zangeressen creëren hun eigen parfum, maar ook ontwerpers van kleding hebben tegenwoordig wel een eigen geuren lijn. Elie Saab de topontwerper kon natuurlijk niet achterblijven en lanceerde zijn eerste eigen parfum in 2011.

Elie Saab le Parfum Aanbieding

Het veelomvattende merk Elie Saab kleedt al jarenlang de zelfbewuste vrouw, het merk biedt naast de kleding, ook prachtige haute couture, tassen en een uitgebreide geurenlijn. Buiten dat Elie Saab een groot ontwerper in de Haute Couture is, is hij ook een groot begrip in de fashion industrie. Saab siert menige covers van glamourbladen en steelt jaarlijks de show tijdens de fashion weeks.

Elie Saab Le Parfum is gecomponeerd als een ode aan het licht en weet de stralende vrolijkheid van de vrouw te vangen in een heerlijk parfum. Elie Saab Le Parfum is een bloemig elegant parfum, met als top de geur van Oranje bloesem, midden heerlijke Jasmijn en de basis Patchouli, Ceder, Roos en Witte honing. Deze parfum van Elie Saab is te verkrijgen in Le Parfum Eau de Parfum en Le Parfum Eau de Toilette en Le Parfum + Mini Bag. Deze Parfum van Elie Saab is verslaven, sensueel en super intens. Het parfum bevat betoverende en sensuele accenten en de geur blijft lang hangen.

Soorten Elie Saab Parfum / Eau de Toilette / Eau de Parfum

Rose Couture Eau de Toilette Van Elie Saab is een bloemige geur met heerlijke chypre noten. Deze geur bevat een heerlijke combinatie van rozenblaadjes en oranjebloesem. De akkoorden van jasmijn, vanille en rozen nectar maken deze geur echt heerlijk. De basis va dit parfum is bosrijk en bevat patchoeli en sandelhout. Een geur die je echt eens moet proberen je hebt er weinig van nodig omdat de geur lang blijft hangen. Verkrijgbaar met inhoud van:       30ML / 50ML / 90ML

L ‘Eau Couture Eau de Toilette Elie Saab is een fris parfum met een amandelachtige bloemengeur. Deze parfum van Elie Saab opent met een vleug van frisse Citrus, de Calabrische bergamotolie dat zicht vermengt met de Magnolia. Oranje bloesem in de hartnoot en midden tonen van lichte vanille, groene amandel. L’Eau de Couture is verkrijgbaar met inhoud van:       30ML / 50ML / 90ML

Le Parfum Intense Eau de Parfum Elie Saab opent met een licht explosie van geurige Oranje bloesem. Ylang-Ylang wordt versterkt door de rozenhoning deze geur komt tot uiting in de hartnoot, met de basisnoten van Amber en Patchoeli wordt je bijna betovert door deze heerlijke parfum van Elie Saab.

Le Parfum Eau de Parfum Spray de houtachtig, bloemige versie van Eli Saab Parfum. Topnoten in dit parfum bestaat uit de zonnige noten va sinaasappelbloem. Het hart van de Elie Saab Le Parfum bestaat uit de mythische bloem jasmijn, deze wordt gecombineerd met een hartnoot van de bekende patchoeli. Het parfum eindigt met een vleug van rozenhoning en cederhout. Probeer daar maar eens af te blijven, deze heerlijke parfum van Elie Saab werkt bijna verslavend! Le Parfum eau de Parfum Spray van Elie Saab is verkrijgbaar met inhoud van 30ML / 50ML / 90ML

9 Totaal Score

Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking