Giorgio Armani Parfum

Giorgio Armani Parfum is een naam die is gekoppeld aan Italiaans design, als nauwelijks een seconde. De vader van de mode die rijk vernoemd naar hem, Giorgio Armani, richtte een bedrijf, waarvan succesverhaal ongeëvenaard in 1974 samen met zijn partner is. De Giorgio Armani geldt niet alleen voor de collecties van kleding, maar ook voor de unieke Giorgio Armani geuren cosmetica.

 

Het begon allemaal in 1960, wanneer oprichter die Giorgio Armani kennismaking met de modeontwerper Nino Cerruti gemaakt, waarvoor hij ontwierp zijn eerste mannen van nu af aan uitkomt. Zijn eerste Vrouwencollectie haalde de jonge ontwerper in 1975 – en sinds de mode-business niet langer voorstellen. Van de kleine Italiaanse afstemming, is nu een manier rijk met meerdere regels geworden. De mode van Armani wordt gekenmerkt vooral door klassieke bezuinigingen en kleuren, omdat de mode genie zelf zei ooit: “elegantie is niet te vallen in het oog, maar blijven in het geheugen.
Slagen niet alleen mode, maar ook met de vele geuren, gepubliceerd onder de Giorgio Armani cosmetica lijn voor mannen en vrouwen. Omdat creaties, zoals de hauntingly mannelijke Giorgio Armani Code Homme of de sensationele Mania femme-parfum, dat de zuivere vrouwelijkheid in een verleidelijke manier benadrukt, de neus geworden interpretaties van zijn mode zijn. Stijlvolle, elegante, tijdloze, zeer Giorgio Armani cosmetica gewoon.
Ook in onze online shops, de magische parfume door Giorgio Armani zijn essentiële cosmetica. Legendarische composities dat sensuele Giorgio Armani SI, waardoor een samenspel van zoete vruchten en elegante floral nuances ongeëvenaarde onderweg, of sport de verkwikkende Armani code zijn parfum voor hem, die als geen andere notities van de geur van basilicum en gember, nooit verliezen hun charme en slijtage in de toekomst aan de mythe Giorgio Armani cosmetica op samenbrengt. Elk van deze producten van het huis van Giorgio Armani vertegenwoordigt een ware ervaring van geur op cosmetica.
[wpsm_offerlist order=”ASC” cat=”18″]

Video

De Italiaanse ontwerper Giorgio Armani is één van de groten in het internationale mode-circuit. Armani couture wordt ook weergegeven als de verleidelijk geurige parfums van de ontwerper op de catwalks van Milaan en Parijs. Sinds de jaren tachtig was het succes van de Giorgio Armani niet parfums te stoppen. Sinds vervolgens Armani met altijd nieuwe geur creaties die zijn verrast beschikbaar als verleidelijke Eau de Parfum of Eau de Toilette luchtige.

 

Giorgio Armani Eau de Parfum – intense geur plezier

Wie is op zoek na een intense ruikende parfum, dat lang, goed aan doen met een Giorgio Armani Eau de toilette is. Met zijn hoge concentratie van parfum olie is een Eau de Parfum veel intenser dan een Eau de Toilette. Alle van de labels voor de populaire designer geuren ademen vitaliteit en zijn nog steeds zo verfrissend anders in hun samenstelling.

 

De Giorgio Armani serie rond Acqua di Gioa

De verleidelijke vrouwen parfum Acqua di Gioia ontvoerd in een wereld van zee en sensualiteit. Mint, Peony, Jasmine Flower en Rosa Pfeffer geven een speciale mediterrane bloemen notities deze Giorgio Armani Eau de toilette. De neus van Italiaanse citroen en een vleugje wordt gecompleteerd door Ambra en Labdanum. Dus de geur een aangenaam harmonieuze heeft en bloemen. Als gevolg van deze fascinerende Giorgio Armani Eau de toilette zijn er de verfrissende floral bodylotion.
Met de Giorgio Armani kwam een Giorgio Armani weer eens Eau de Parfum Sì, waardoor een heleboel aandacht. Het aroma van zwarte bessen, Turkse rose en vanille is een ode aan de wereld van vrouwen en onvergelijkbaar sensuele en vrouwelijk.
De meeste geuren aangeboden door Giorgio Armani als Eau de Parfum zijn parfums voor vrouwen. Maar er ook mannen geuren als Giorgio Armani Eau de toilette zijn. De Acqua di Gio pour Homme Essenza is een meer intense versie van de Eau de Toilette en indruk op mij verkwikkende aroma’s. Dit mannelijke Eau de parfum door Giorgio Armani maken een onvergelijkbare Frühstücks grapefruit, salie en ceder.
Giorgio Armani Eau de parfum: verfrissing in de fles
De Giorgio Armani Eau de toilette serie verschillende zinnelijke en verfrissende geuren behoren tot de klassiekers: veel van de Giorgio Armani Eau de toilette flessen presenteren zich hier in een cilindrische vorm, die is te mager naar het midden.
De code bevat, bijvoorbeeld alle geuren serie, zoals de klassieke Giorgio Armani Code Homme. De buitengewoon mannelijke Giorgio Armani Eau de parfum en imponeert met zijn kruidige en oosterse karakter. Biljetten van steranijs, olijf bloesem en bergamot tegenkomen harde akkoorden van leer en tabak – een uitzonderlijke mannelijke verbinding.
Naast de code van de verleiding, zoals de serie aan de Giorgio Armani Eau de parfum is liefdevol genoemd, bezit het bedrijf paar meer producten, dat het zal u niet ontkennen. Met inbegrip van één van de topfavorieten onder de verse women’s geuren: de nobele Giorgio Armani Acqua di Gio.
De bloemrijke parfum voor vrouwen, samengesteld uit kostbare pioenrozen, Freesia en fruitige ananas is een ode aan de vrouw en haar sensuele vrouwelijkheid. De elegante fles, die de voltooiing ervan met een ronde Pet vindt, die lijkt op een parel, is een echte eye-catcher en getuigt van de prachtige geur die is verborgen in het vaartuig.
Dit is ook beschikbaar in een mannelijke versie – Acqua di Gio Giorgio Armani Eau de parfum pour Homme. De frisse geur voor de man van de wereld straalt passie en zelfvertrouwen-Verenigd in een fantastische geur die voldoet aan de man in al haar facetten. Mannelijkheid en gevoelige empathie hier voldoen aan – een geur zodat zowel de harde shell en de zachte kern van de man vakkundig ingesteld.
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking