Giorgio Armani SI

Giorgio Armani SI is de nieuwe parfum van het Italiaanse luxe label en is leverbaar in 30ml, 50ml en 100ml verpakking.
Lang verhult in stilte, maar nu heeft het label Armani ten slotte SI geopenbaard als het geheim van de nieuwe Giorgio Armani. En we kunnen al een onthullen op dit punt – het was het wachten waard! Tot nu toe, Giorgio Armani SI was de grote onbekende in de wereld van geuren: er was lange tijd niks bekend en zelfs of het nieuwe parfum, een vrouw of een mannen geur worden zal.
Nu weten we het: Giorgio Armani SI is een parfum voor sterke en mondige vrouwen. Ze heeft een aanwezigheid gevuld met elegantie en charisma, een charisma dat je niet zal vergeten. U zegt “Ja” om te leven met al haar mogelijkheden, is het zelf en alle facetten van hun persoonlijkheid. Ook vertegenwoordigt de Giorgio Armani SI parfum deze verschillende facetten van een vrouw. Sensualiteit en rationaliteit; Emotie en kracht; Intimiteit en grootte die alle deze contrasten zijn weerspiegeld zowel in de fles in de geur van Giorgio Armani SI zelf.

Giorgio Armani Si heeft het in zich om een klassieker te worden.

Verse, fruitig en zomer Armani lanceert SI in de bovenste notitie. Hier ontvouwt zich een cocktail van zwarte bessen, Freesia, Mandarijn en Italiaans bergamot. Na deze lichte opening volgt een intens Oosterse hart Opmerking samengesteld van roos en neroli, Egyptische jasmijn en osmanthus. Giorgio Armani maken mooie langdurige, patchouli, vanille en hout SI merkt in de basis notitie.

 

Giorgio Armani, oprichter van het bedrijf en een van de grootste mode-ontwerpers van de 20ste eeuw, heeft eens gezegd: “Elegantie is niet te vatten met het oog, maar blijft in het geheugen.” Dit motto is de kern en spil van de filosofie van Armani, die is uitgebreid tot het gehele productportfolio. Geen wonder dat het label met het begin van de jaren tachtig de parfum markt bestormde, onopvallende en tijdloze luxe dat belichaamt elk van Giorgio Armani vrouwen geuren. Klassiekers zoals Acqua di Gioa of Armani code worden aangevuld met de charmante nieuwigheden SI van Giorgio Armani, waarmee het label opnieuw bewijst.
Giorgio Armani is zeker een parfum dat in het geheugen blijft, omdat al de bekende in het verleden bewezen werknemers Armani parfumeurs die uitstekende en tijdloze klassiekers met Aqcua di Gio (Jacques Cavallier) of Armani Mania (Francis Kurkdjian) SI hebben gemaakt.
[wpsm_offerlist orderby=”rand” cat=”23″]

Video

De Italiaan Giorgio Armani is een van de meest succesvolle mode-ontwerpers in de wereld. Sinds de oprichting van het label in 1975, staat Giorgio Armani voor elegante mode met ongewone bewerkingen van hoogwaardige stoffen. De gestileerde adelaar, rekening houdend met de initialen “GA”, is een echt en wereldberoemd handelsmerk geworden. De ontwerper werd meerdere malen bekroond met Designer awards, een Bambi, de orde van verdienste van Italië en als GQ man van het jaar 2006. Nu vestigt Armani de aandacht met de SI parfum in de Giorgio Armani lijn eens te meer met de lancering van een nieuwe geur.

De geur van Giorgio Armani SI

De Si is een waar meesterwerk van Armani. Het parfum belichaamt puur vrouwelijkheid en betovert de zintuigen met zijn sensuele notities. Een geur vol contrasten, intens en sterke en tegelijkertijd zacht en elegant, dit is wat die Giorgio Armani SI uniek en speciaal maakt. De combinatie van Cassis nectar, chypre en elegante hout notities dit olfactorische maken ervaring een ware gedicht.
Giorgio Armani SI
De top notes:
SI maakt het begin in Giorgio Armani een fruitig en vers op de dezelfde tijd combinatie van zwarte bessen en bergamot. Als een donkere, verboden vrucht, belichaamt dit akkoord puur vrouwelijkheid.
Het hart tonen:
Toont de delicate en vrouwelijke facetten in het hart van de geur. Een bloemboeket van mei roze, jasmijn en neroli straalt een sensualiteit en elegantie, een die kan niet weerstaan. De zachte notities smelten met intens aroma’s en ronde uit de ervaring van de geur.
Basis tonen:
In de afwerking straalt de Giorgio Armani SI parfum een diepe warmte. Hier betoverende aroma’s van zoete vanille, patchouli, Orcanox en mooie bossen. Een slimme creatie – sensuele, verleidelijke, elegant en vol vrouwelijkheid.
De Giorgio Armani SI voor de vrouw is omschreven als zijnde aanwezig, charmante en zelfverzekerd. Ze is stijlvol en krachtige en elke levenssituatie voldoet aan ontspannen en met cool gemak. De vrouw van Giorgio Armani SI is heel bijzonder. De uitstraling schoonheid, elegantie en passie.
Sterk en zacht tegelijk die ze verleid de man met haar sensuele natuur. Hun rustige, innerlijke kracht is fascinerend en magisch. Geschikt aan dit magische aura, is de geur van Giorgio Armani SI. Zij boeit de zintuigen, mysterieuze en onvergetelijk. Zij straalt vreugde van het leven en passie. Het parfum is perfect voor zelfbewuste vrouwen die weten wat ze willen. En die de moed hebben om te zeggen “Si”. Om te dromen, op vrijheid, op leven. “Si” aan de liefde en verleiding, emoties en de sereniteit. “Si” zeggen tegen jezelf en sterk, gek en al uw eigen.

Cate Blanchett is de vrouw achter de Giorgio Armani SI

De vrouw die belichaamt alle dat is voor deze parfum SI de Giorgio Armani is de Australische actrice Cate Blanchett. In de campagne voor de geur belichaamt het de “SI woman”, de vrouw die ja zegt om lief te hebben, verleiding, de emotie, gewoon om te leven. Met zijn klassieke elegantie en natuurlijkheid, iedereen in de ban te slepen. Cate Blanchett is de ideale kandidaat voor de Giorgio Armani SI parfum, omdat het is een symbool van de moderne vrouw van vandaag die hun weg te gaan en weet precies wat ze wil.
Dat Cate Blanchett niet ontmoedigen kan door de manier, voor haar acteercarrière definitief spreekt. Ze was al zes keer genomineerd voor de Oscar, die ze won tweemaal. En ook in de campagne voor de SI parfum toont ze al hun vaardigheden en hun charismatische uitstraling. Op de achtergrond van de clip loopt de instrumentale versie van het nummer “een andere wereld” door de Britse zanger Mika.
Cate Blanchett, de ambassadeur is ook voor de nieuwe SI intens door Giorgio Armani. De geur is zoals de naam al suggereert, intenser dan zijn voorganger. De geur is meer sensueel, meer vrouwelijk en meer gepassioneerd over SI als de Giorgio Armani. Een werkelijk sensueel explosie van heerlijke nectar, zoete vanille en verleidelijke bossen.
9 Totaal Score
Giorgio Armani Si Review

Geef ook uw menig over Giorgio Armani Si, wat zijn uw ervaringen, Tips of aanbevelingen. Wij horen graag uw mening. Plaats hier onder uw commentaar/opmerkingen.

9Editor's score
Kwaliteit
9
Duurzaamheid
9
Prijs
8
Gebruik
9
9.2User's score
Kwaliteit
9
Duurzaamheid
10
Prijs
9
Gebruik
9
Plaats een review  |  Read reviews and comments
1 Comment
 1. Reply
  Nadis 45 april 8, 2017 at 5:52 am
  4.6
  Kwaliteit
  90
  Duurzaamheid
  100
  Prijs
  90
  Gebruik
  90

  Armani si for woman 50 milliliter eau de parfum is een heerlijke parfum en dan ook nog tegen een beduidend lagere prijs dan in de winkel Het is heerlijk echt een aanrader hij blijft lang hangen Hij is bloemig ik bestelde deze parfum bij bol.com ‘s morgens besteld en de volgende dag al in huis prima verzorgd. Armani heeft altijd goede producten het is tijdloos en bijzonder. Zelf heb ik veel kleding zoals schoenen en kleding van het merk armani

  + GOED: Super parfum die lang blijft hangen

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score