Hugo Boss Parfum

Boss kleding en parfum is een van de oudste Duitse modelabels en viert ongeëvenaarde successen niet alleen met zijn kleding, maar ook met haar prachtige geuren. Dit is niet verwonderlijk, want creaties zoals de mysterieuze Boss Bottled nacht zijn op ieders lippen, of beter gezegd op alle nasaal.
Het aromatische karakter van violet, jasmijn en kardemom geeft ieder mens een dwingend effect. Een niet minder indrukwekkend geur van het huis van Boss cosmetica is het Boss Woman-parfum, dat de dames met nuances van viooltjes en Freesia onvermijdelijk in zijn ban trekt.
Een echte bestseller van het cosmetica merk is de Boss Bottled, een nooit eerder geziene combinatie van kaneel, kruidnagel en geranium, waardoor  vrouwen meer of minder machteloos zijn door de aantrekkingskracht. Zoals u zien kunt, is het nauwelijks mogelijk om de parfums van Boss te vergelijken, omdat ieder indrukwekkend is op zijn eigen manier, uniek en mysterieus.
Ongeacht of sport of de sierlijke femme van Boss maken de verkwikkende Boss Bottled parfum. Bestel uw persoonlijke parfum nu voordelig online.

Boss – stijlvolle elegantie en coole expertise

Hugo Boss is in de mode-industrie in het bijzonder voor combinaties die een individuele verklaring zijn, zonder te overdrijven. Trouw aan dit motto de flessen zijn ontworpen in deze stijl, omdat elke parfum ook een echt juweeltje is.
Instellen met een geur van Hugo Boss parfums, zoals de unieke element Aqua parfum, een duidelijke verklaring, zonder opdringerig. Kruidnagel en nootmuskaat lenen een ook spannende teken deze compositie door Boss geuren zoals in de sensationele intens parfum geschat wordt.
 
Individuele notitie en understatement
Wie kiest een geur van Boss zal dat duidelijk weten. Tijdloze parfums, klassieke combinaties, die de zintuigen van de drager, evenals die van de omgeving strelen en bedriegen. Het Duitse modelabel gebruikt net zoals voor zijn mode, exclusieve materialen en ingrediënten van hoge kwaliteit, en geeft een individueel, maar toch, simpele aanraking van elk product.
Boss cosmetica biedt naast een brede selectie van hoogwaardige verzorgingsproducten spannende geuren. De juiste schoonheidsverzorging, gecombineerd de beste geur, tovert een elegante verschijning en zijn de perfecte afwerking van elke weergave. Laat u onderdompelen in de wereld van Hugo Boss en laat u verwennen door de kenmerkende luxe. Het label bewijst Ma vie pour femme speciale gevoel van stijlvolle elegantie en ingetogen luxe. Geïnspireerd door de kleine momenten van geluk van leven combineert het Cactusbloem met een delicate bloemboeket en Cedar – gewoon mooi!
[wpsm_offerlist orderby=”rand” cat=”29″]

Video

Een luxe gevoel met Hugo Boss parfum

Naast de unieke geuren, biedt Boss cosmetica ook unieke en luxe toiletartikelen voor hem en haar. Zodat uw huid niet alleen goed ruikt maar er goed uit ziet en wordt onderhouden. De Boss Botteled sport serie heeft onlangs een after shave lotion gemaakt. Het verzacht de geïrriteerde huid na het scheren en beschermt tegen irritatie van de huid.
Op hetzelfde moment, heeft de lotion na het scheren aangename geuren van lavendel en grapefruit. Boss cosmetica beschermt en voedt uw huid met unieke producten en dus zorgt voor een aangename huid voelen. Maar ook voor de dames, heeft het fashion merk veel te bieden. De Boss Nuit pour femme bodylotion bedekt het lichaam met sensuele aroma’s van perzik en jasmijn en zorgt voor een mooi beeld van de huid met voedende ingrediënten.
Intensiveren van de geur ervaring raden we de combinatie met de baas Nuit pour femme Toon gel.
 

Geschiedenis van Hugo Boss

Het bedrijf Hugo Boss werd opgericht in 1924 door zijn naamgenoot Hugo Ferdinand Boss. Aanvankelijk alleen gericht op de productie van professionele kleding. Hier kwam een einde aan toen Hugo de schoonzoon Eugen Heilige 1948 de zaak over nam. Snel stuurde hij het bedrijf in een andere richting: de slanke kostuums, waarvoor het bedrijf vandaag bekend is en gewaardeerd, een plaats in het assortiment en vond een hoge afname.
Ondertussen heeft Boss ook een steunpilaar in parfums opgebouwd
Sinds 1995 is het bedrijf op het gebied van verfijnde geuren vertegenwoordigd en een breed scala van geuren na verloop van tijd, die worden verkocht onder het merk Hugo en Boss van Procter & Gamble heeft gemaakt. Sommige van deze prachtige geuren kwamen aan de bovenkant onder de meest populaire geuren.

Baas is ook beschikbaar voor de vrouw

In het jaar 2000 lanceerde het bedrijf Metzingen voor de eerste keer een fashion collectie voor vrouwen. Aangezien het bedrijf geëxploiteerd tot dan tijd alleen voor een mannelijke clientèle, kon dus voor het eerst de vrouw als een consument kan worden bereikt. Na wat aanloopproblemen, heeft deze divisie zich vandaag gestabiliseerd en ontvangt terecht uitgebreide interesse in de dames mode wereld.

De geuren van Boss zijn met sterren bezaaid

Voor de Duitse markt, Mario Gomez werd aangeworven en die voelde zich zichtbaar vereerd bekend te staan voor het label voor de camera en ook op internationaal niveau een echte Heartthrob won voor de Boss Bottled parfum met de knappe acteur Ryan Reynolds. De klassieker onder de mannelijke geur heeft een fris en bloemrijke aroma en symbolisch staat voor succes. Ook Ryan Reynolds zelf, die verscheen in verscheidene films Hollywood en is een van de meest gewilde.
Anders is het co-star Gwyneth Paltrow. De mooie actrice vertegenwoordig Boos als model voor de nieuwe geur jour. De verleidelijke geur, die indruk met haar verfijning, serveert vrouwen, om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te beheersen elke dag met succes en gevarieerd. “Dit is uw dag!” is het motto, welke staat achter de bedwelmende geur en Gwyneth Paltrow in de commerciële, duidelijk, wat positieve houding van de geur trekt, waarmee u de inspiratie voor hun projecten.
1 Comment
  1. Reply
    Gracia Dwel maart 20, 2017 at 11:43 am

    Hugo Boss Oranje is ten eerste al een leuke fles en ten tweede waar het natuurlijk om gaat is de geur VERRUKKELIJK! Bij Douglas online besteld en ook nog 2 andere geurtjes erbij om te testen leuk hoor ik bestel graag online.

Plaats een commentaar/opmerking