Jean Paul Gaultier Le Male

Voordelig en met korting de Jean Paul Gaultier Le Male parfum en aftershave online kopen. Sale aanbiedingen, review en de scherpste prijzen van dit moment vind u hier. Le Male van de ontwerper Jean Paul Gaultier is wellicht dé klassieker van de heren geuren geworden. Met deze collectie wil Jean Paul Gaultier de man de vrijheid bieden om zich los te maken van alle bestaande conventies. Le Male is een frisse en uitdagende parfum met een combinatie van gevoeligheid en viriliteit. Met deze parfum wil Jean Paul Gaultier alle vrouwen inpalmen, verleiden en uitnodigen. Het plezier om ongewoon lekker te mogen ruiken. Een eau de toilette die de heersende conventies verwerpt en een spel speelt van durf en traditie, tederheid en frisheid, kracht en sensualiteit.

Goedkope Jean Paul Gaultier Le Male aanbiedingen

U wilt uiteraard liever niet teveel betalen voor uw originele en betrouwbare aftershave en parfum, onderstaande online winkels voeren op dit moment aantrekkelijke actie prijzen. Bekijk ze hier.

Jean Paul Gaultier Video

Het plezier om eens lekker te ruiken…
De viriele man, die voor zijn gevoeligere kant durft uit te komen, heeft zijn weerklank gevonden in deze geliefde eau de toilette, die tegelijk krachtig en sterk sensueel is.
De kracht van de geur komt tot uiting in de frisheid van munt.
Traditie wordt omvergeworpen door de zachte lavendel.
De sensualiteit van vanille zorgt voor de tedere ondertoon

Gerelateerd aan jeans paul gaultier le male

jean paul gaultier le male review 125  le male kruidvat jean paul gaultier recensie le male parfum geschenkset en jean paul gaultier le male aanbieding

8.5 Totaal Score
Jean Paul Gaultier Le Male Review

Kwaliteit
7.5
Duurzaamheid
8.5
Prijs/Kwaliteit
8
Gebruik
9
Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score