Lacoste Pour Femme

Voordelig de Lacoste Pour Femme parfum online kopen in 30ml of 50ml, bekijk de actuele aanbiedingen en acties.

Lacoste pour femme voor de moderne vrouw
De Lacoste pour femme straalt een aura van vrouwelijke elegantie en sensualiteit. Licht parfum dankzij zijn spontane, nog harmonisatie geuren is geschikt voor de moderne vrouw. Op de top van dat, straalt Lacoste pour femme luxe dat maakt een aantal van de Eau de parfum een aanraking. Die omringt zich met de fijne geur van Lacoste pour Femme, eerst de hoogste noten van peper en Freesia waarneemt. Dan de noten floral hart van Marshmallow, delicaat Ambra, bulga-Rahman rose en verse Jasmine komt op de voorgrond. De basis nota van het Lacoste pour femme onthult de diepe, zachte aard van de vrouw en bestaat uit wierook, ceder en sandelhout. De Lacoste pour femme combineert versheid, een hint van scherpte en een zachte warmte. Verschillende lijnen zodat het karakter van een zelfbewuste, sterke vrouw die toch niet haar gevoelens en vol energie verbergt.
Lacoste pour femme is tijdloos elegant
De prachtige geur van Lacoste pour femme weerspiegelt het moderne imago van vrouwen. Gehouden is de Lacoste pour femme EdP in een gewone fles, die versierd is met een elegante zilver Lacoste-logo. Het deksel van de fles door de Lacoste pour femme is ook bewaard in de discreet luxe zilveren Toon. Het weven patroon is ook een allusie op het legendarische Lacoste polo shirt. De campagne van de Lacoste pour femme wordt ondersteund door Marie Bäumer.
Ondanks haar successen, het blijft trouw aan zichzelf en staat met beide voeten stevig in het leven. Juist om deze reden belichaamt ze de Lacoste pour femme als geen andere vrouw. Sensueel, zelfverzekerd en elegant omgekeerde – natuurlijke actrice sprays haar charme onderstreept door Lacoste pour femme in een speciale manier. Marie Bäumer zoals de Lacoste pour femme en sommige andere Lacoste vrouwen geuren is een symbool van vrouwelijke sensualiteit, gecombineerd met tijdloze elegantie.
[wpsm_offerlist cat=”32″]

Video

Een geavanceerde geur vol contrasten

Sinds de lancering van Lacoste pour femme in het jaar 2003, is deze geur een van de parfum klassiekers bij uitstek. Een nieuwe editie van het Lacoste pour Femme geur was toen in 2012 samen met een nog meer elegante verpakking. De fabrikant Procter & Gamble adverteert met de slogan “Stijl op Skin” en waarom dit zo, wordt onmiddellijk duidelijk één, wanneer u krijgt om te ruiken de Lacoste pour femme zelf, omdat deze parfum uw huid een sensuele geur en een zeer bijzondere charme geeft.
Op de Lacoste pour is femme parfum gemaakt in een perfecte balans van mysterieuze, floral geuren en vet smaken handelen. Alle deze essences worden gecombineerd in deze parfum aan een onderscheidend, lichte en frisse geur.
De top noten:
Verfijnd en vol contrasten opent het pour femme parfum met een combinatie van bloemen en licht kruidige notities. Delicate Freesia notities voorzien in het vrouwelijke karakter van de geur waar tegen de kruidige aroma’s van zwarte peper, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel geven sommige volledige plezier de Lacoste pour Femme.
De hart noten:
In het hart ontvouwd de Lacoste pour femme zijn hele vrouwelijkheid. Een prachtige bloemboeket van witte Heliotrope, hibiscus, jasmijn en Bulgaarse rose straalt een mooi en vrouwelijk geur van natuurlijkheid.
Basis noten:
Is afgerond uit de geur ervaring van Lacoste pour femme parfum met warme accenten van cederhouten, wierook en sandelhout, geven deze akkoorden de pour femme parfum haar diepe sensualiteit. De unieke combinatie van bloemen en bij de dezelfde tijd nuances kruidig maakt een charmante geur voor spontane, authentieke vrouwen die staan in het midden van het leven het Lacoste pour femme parfum.

Een klasse – Lacoste pour Femme geur

Het Lacoste pour femme parfum van de dezelfde lifestyle merk met premie vordering vertegenwoordigt een elegante, klassieke parfum voor de charmante, fun-loving vrouw en natuurlijk ook volgt met zijn fles van deze lijn, die de klasse en elegantie van het ontwerp weerspiegelt. De langwerpige rechthoekige gevormde glazen Flacon van Lacoste pour femme ronde parfum die, champagne GLB even elegant en eenvoudig als het parfum zelf is en laat de geel-oranje kleur van de bloemen samenstelling doorschemeren. De marmering van het GLB herinnert een beetje van de huid van een krokodil, die ook als een logo voor het merk Lacoste. Ook aan de voorkant de Lacoste pour femme parfumflesjes de krokodil is afgebeeld. Een exquise ontwerp, minimalistisch, stijlvol en toch modern. Het weerspiegelt de pour femme parfum op een unieke manier en belichaamt de elegante chic een moderne vrouw van vandaag.
8.5 Totaal Score
Lacoste Pour Femme Review

Geef ook uw menig over Pour Femme, wat zijn uw ervaringen, Tips of aanbevelingen. Wij horen graag uw mening. Plaats hier onder uw commentaar/opmerkingen.

Kwaliteit
9
Prijs
8.5
Duurzaamheid
8.5
Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score