Lancôme La Vie est Belle

Lancôme La Vie Est Belle eau de parfum in 30ml. 50ml en 100ml leverbaar – een geur vol van vitaliteit

Als u op zoek bent naar een geur die u echt gelukkig maakt, de positieve hoogtepunten in het leven accentueert en meteen een goed humeur tovert, dan Lancôme La Vie Est Belle is de goede keuze voor je. Deze parfum ruikt naar het pure leven, vreugde en delicate elegantie. La Vie Est Belle van Lancôme is een uitdrukking van schoonheid en geluk van een vrouw. Het begint met de sterke geur van patchouli, een krachtige tint die erg sensueel en aromatische ziet. Dan ontvouwt de fruitige zoetheid van oranjebloesem gemengd met de florale accenten van de iris en jasmijn geur van Lancôme La Vie Est Belle. Hier vinden we de vrolijke lichtheid van het leven.

Ervaar de lichtheid van het bestaan met La Vie Est Belle

Een aangename zoete mist, als de belofte van geluk dat Lancôme La Vie Est Belle. Puur en helder het verlaten van de genade van de drager opvallen, en dan overgaan in een mix van vanille, tonkabonen en peren. La Vie Est Belle parfum tovert een glimlach op je gezicht.

De fles van glas, in een krachtig werkende vorm en transparant. Hij brengt een verleidelijke blik op de delicate roze parfum. Het bracht het vermogen tot elegantie in glas uitgedrukt. Een glanzende zilveren lint, met twee vleugels naar dezelfde doelen, geeft een speelse, stijlvolle look.

Lancôme La Vie Est Belle wordt afgesloten met een douchegel en bodylotion. Stralen van geluk, dus kan de inspiratie van de geur van Lancôme La Vie Est Belle herschrijven zijn. Julia Roberts brengt dit bijzonder indrukwekkend in de tv-campagne uitgedrukt.

Een bijzonder aangename geur die de drager en het milieu als een zomerbries raakt. Lancôme La Vie Est Belle belooft een tijdperk van geluk. Een inspirerende compositie, voor een elegante beschrijving van joie de vivre. Lancôme La Vie Est Belle is een andere succesvolle meesterwerk van Lancôme cosmetica voor vrouwen.

[wpsm_offerlist order=”ASC” cat=”38″]

Met La Vie Est Belle Lancôme creëerde een geur die een nieuw tijdperk in de wereld van de vrouwen vertegenwoordigt. Een tijdperk van genade en vrijheid, een tijdperk van persoonlijke ontplooiing en zelfrealisatie. La Vie Est Belle is een parfum van geluk en glimlacht. Een parfum dat het leven mooier maakt! Lees meer over zijn filosofie en geschiedenis en leren waarom het ontwerp van de fles moest meer dan 63 jaar rusten in het register van het huis voor zijn nieuwe leven werd ingeblazen met La Vie est Belle.

“De geur die het leven mooier maakt!” – De filosofie van Lancôme La Vie est Belle

La Vie Est Belle, het parfum met een ziel. De geur belichaamt een positieve levenshouding. Vandaar de naam – La Vie Est Belle, het leven is mooi. De unieke geur van Lancôme La Vie Est Belle prikkelt alle zintuigen, en kan de Franse schoonheid en elegantie uitstralen. Het combineert de kostbare met de basis. Lancôme La Vie Est Belle begeleidt de moderne, zelfbewuste vrouw van vandaag de dag in hun persoonlijke pad naar geluk. Hier, zo volledig leeft haar vrouwelijkheid, is vrijgelaten uit de eventuele beperkingen en is volledig vrij en gelukkig. En ook in de manier waarop ze besluiten onafhankelijk en op persoonlijke wijze over hun leven en maakte het zo mooi. Want, zoals de filosoof Vincent Cespedes schreef: “Het geluk kun je niet achtervolgen” Zeg met Lancôme La Vie est Belle ja tegen het leven en ja tegen jezelf. Zeg vaarwel tegen beperkingen en dictaten en kies uw persoonlijke pad naar geluk!

Drie meester parfumeurs voor La Vie est Belle

Deze unieke samenstelling is een vrouwelijke Gourmand Iris geur. Drie van de grootste Franse parfumeurs hebben gewerkt voor dit. La Vie Est Belle combineert het handschrift, het kenmerk van elk individu. De creativiteit en elegantie door Olivier Polge, de technische perfectie van Dominique Ropion, en de stralende vrouwelijkheid en joie de vivre van Anne Flipo. La Vie Est Belle van Lancôme schijnt met unieke genade en krachtige eenvoud. Maar minder is beter – de paar, maar alle high-end ingrediënten van La Vie est Belle concentreren op de essentie. Ondanks de eenvoud: alle drie jaar en 5521 Trials nodig totdat de geur in de perfectie werd voltooid: een lieve glimlach van het begin tot aan de geurige finale. De fles: een lach uit kristal Hoe kan je geluk in één fles te vangen? Deze vraag is ontstaan ​​Lancôme oprichter Armand Petitjean in 1949 en in opdracht kunstenaar George Delhomme, een schip dat geluk en vrouwelijkheid symboliseert creëren. Na vele beproevingen, presenteert hij Petitjean “La Sourire de Cristal”, een glimlach in kristal verboden. Technische uitdagingen, maar maakte een serieproductie van de fles op het moment onmogelijk is, zodat de onvoltooide kunstwerk rustte 63 jaar in de archieven van het huis Lancôme, werd gezocht door 2012 voor de perfecte fles voor La Vie Vie est Belle … Meer dan een jaar gesleuteld meester glasblazers aan de spreekwoordelijke plein van de cirkel: Het was ongeveer ideale proporties, het juiste gewicht en last but not least in het overwinnen van de zwaartekracht. Een glimlach van kristal – U heeft een meesterwerk gemaakt.

Julia Roberts is de La Vie Est Belle vrouw

De La Vie Est Belle vrouw belichaamt de succesvolle Amerikaanse actrice Julia Roberts. Als symbool voor vrouwelijkheid happy zij daarvoor geschikt perfect. Met haar je vrouwelijkheid, een stralende glimlach en een speciale uitstraling te sluiten. Het scoort met charme en een stralende persoonlijkheid. In de commercial voor Lancôme La Vie Est Belle Tarsem Singh gericht. De Indiase film en video regisseur had al in grote films als ‘The Curious Case of Benjamin Button’ en heeft al zes MTV Video Music Awards gewonnen. De verfilming van de spot van La Vie Est Belle parfum vond plaats in Los Angeles in 2012. Meer in het bijzonder, in de befaamde Universal filmstudio’s in Hollywood. De prachtige film toont een chique samenleving in een even stijlvolle ambiance. Iedereen en alles lijkt perfect, bijna te perfect. Echter, de sfeer is in werkelijkheid allesbehalve mooi. Het is stijf, je je realiseert dat elk woord en elk gebaar is door middel gedacht in elk detail. De ziel van de mens is niet merkbaar. Plotseling werd de decadente veel en een schoonheid in een glamoureuze jurk splitst verschijnen. Julia Roberts voor Lancôme La Vie est Belle Hun aanwezigheid trekt ieders aandacht direct op zich. In tegenstelling tot de rest van de gasten het voelt authentiek en heeft een uitstraling met persoonlijkheid. Volledige genade en lichtheid ze schrijdt door de kamer. Een spiegel onthult dan de eerder onzichtbaar: Alle gasten hebben bij hun polsen bands die hun bewegingen te controleren. Echter, niemand weet dat hij wordt gemanipuleerd zodanig. De linten zijn het symbool van de slavernij van de sociale normen over geld, luxe en perfectie die ons poppen. Julia Roberts lost met een glimlach op de lippen van haar lint om hun geluk te vinden. Ze loopt de trap op. Een trap die leidt naar persoonlijk geluk. Je merkt dat haar glimlach uit het hart komt en ze is blij met haar nieuwe vrijheid. Over de triomf van zijn dan het hebben en optredens.

La Vie Est Belle is een nieuwe Lancome geur, beschikbaar op de markt vanaf herfst 2012. Het concept van deze geur is gecentreerd op het idee van natuurlijke en eenvoudige schoonheid, vrijheid uit de Verdragen en de keuze van eens eigen visie van geluk. De geur is een soort kijk op het leven, geïnspireerd door vreugde en plezier in kleine dingen.

Deze gourmand maar elegante samenstelling is ontwikkeld door parfumeurs Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo. De uiteindelijke formule is het resultaat na drie jaar proeftijd en 5000 versies. Iris is het belangrijkste ingrediënt van het parfum en omgeven door oranje bloesems en jasmijn in het hart. De samenstelling van opening biedt fruitige aroma’s van zwarte bes en peer, terwijl de base warm, gourmand en poederachtige due is tot amandel-achtige akkoorden van tonka bean, praliné, patchouli en vanille.

De flacon is een vernieuwde versie van de klassieke Lancome fles van 1949. Actrice Julia Roberts is het gezicht van de campagne, neergeschoten door regisseur Tarsem Singh.

Wat het is: La Vie Est Belle, Frans voor “het leven is mooi,” is een verklaring af over de wereld om ons heen, geïnfundeerd met betekenis, met zowel een geweten en een ziel.

Geur verhaal: Le Vie Est Belle is voor de vrouw die in het heden leeft, die is gevuld met eerlijkheid, waarheid en dankbaarheid en die vrij is van sociale beperking, vaandel van haar eigen unieke pad. La Vie Est Belle vertegenwoordigt een keuze — de keuze om te maken van uw eigen pad naar geluk. Het is de geur van vrolijke vrouwelijkheid, dat maakt het leven mooier. La Vie Est Belle is gemaakt met de meest kostbare natuurlijke ingrediënten, en entwines de elegantie van iris met de kracht van patchouli en de zoetheid van praline. Bloemen notities van sambac, jasmijn en Tunesische oranjebloesem worden toegevoegd in de vorm van sublieme absolutes. Gratis, gelukkig en verslavend.

Opmerkingen:

-Top: iris.

-Midden: patchouli.

-Basis: gourmand.

Top van notities: jasmijn, Iris, Pear, Patchouli.

Het is een zeer aardige, zoete geur. Ik vind het zeer verfrissend op mijn huid, een zeer lichte, zoete, floral gourmand (als dat zinvol is). Het is echt charmant en prachtig gedaan. Niet vreselijk complex, maar nog steeds zeer goed. Eigenlijk zou ik dit kopen voor een vriend. Het is een zeer elegante, verfrissende geur.

Sillage: Vrij zwaar. Mensen zullen ruiken. Gelukkig is de geur niet overweldigend.

Levensduur: Tamelijk langdurige. Duurt 6-8 uur op mij.

Globaal, is het een zeer goed gemaakte parfum, heel mooi! Super warme en zoet. Ik koop blind deze belle omdat veel mensen zeggen dat ze houden dit en dit parfum perfect voor lief vrouwelijk meisje. Ik ben echt vrouwelijk en altijd denken dat vanille mijn partner is, maar la vie gewoon niet mijn partner. te warm en lief voor mij die in ma leefde mooie tropische land. vanille en praliné zeker domineert ook krijg ik een beetje tonka en gedaan. Ik kan niet speurder verse peren of een bloem, helaas. Ik denk dat ik ga dragen dit wanneer ik ga naar koudere plaats of bij nacht vóór slaap. OMG dit parfum, ik niet eens waar weet te beginnen! Als ik kon heb alleen 1 parfum voor de rest van mijn leven zou dit het (een beetje dramatisch maar serieus het is zo goed). Ik eigenlijk zag een YouTube-rave over deze parfum, dat wat had me nieuwsgierig om te proberen het is uit. De YouTuber beschreven dit parfum trekt mensen waarin u wordt gevraagd wat je dragen zoals bijen honing… Toen ik hoorde dat ik als oke ik ga dit nu controleren. Ik gespoten het op in het winkelcentrum op een trui en was als oke het is gewoon een zoete parfum geen big deal. Ook mooi, maar niets ruikt leven veranderende.  Ik had ook als 4 mensen me wat vragen ik droeg die dag. Mijn zus droeg die trui de volgende dag en was als wow dit zo goed ruikt. Ze later texted me ze kon niet stoppen met ruiken de trui hele dag op werk lol. Dit parfum is bedwelmende en hoe langer het is op het beter en beter het wordt. Zo sterk het vult de kamer en als u niet uw trui of shirt wassen die geur gaat niet overal. Op de huid ruik ik het op mezelf voor 3 dagen geen grap. Dit is zeker het geld waard. Voor eeuwig blijft een fles van deze in mijn collectie. Ik zag er een intense versie van dit… kan me niet voorstellen hoe intenser het kan krijgen lol. Ik heb niet die rook, maar ik zou nieuwsgierig om te weten dat als ze hetzelfde soms ruiken de intense versie heeft een meer diff die de geur verandert. Zoals Armani si is leuk maar de intense versie van het ik hou niet van.

9.5 Totaal Score
Review

Geef ook uw menig over La Vie est Belle, wat zijn uw ervaringen, Tips of aanbevelingen. Wij horen graag uw mening. Plaats hier onder uw commentaar/opmerkingen.

Kwaliteit
9.5
Prijs
9
Duurzaamheid
9.5
Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score