Legacy of Cristiano Ronaldo

Legacy van Cristiano Ronaldo heren parfum. Het nieuwe parfum Legacy van Cristiano Ronaldo is van de wereld beroemde Portugese voetballer . Deze parfum is houtachtig en werd uitgebracht in 2015. Koop nu met voordeel dames en heren parfum en cosmetica gemakkelijk online.

Ronaldo is geboren op het Portugese eiland Madera en begon al op jonge leeftijd te voetballen. Hij heeft bij veel clubs gespeeld en er was al snel duidelijk dat hij heel veel talent had. Begonnen bij een amateurclub, heel veel geleerd en doorgestroomd naar CD NATIONAL en ging toen hij twaalf was naar Portugal. Daar mocht hij de jeugdopleiding van Sporting Lissabon volgen. In het jaar 2002 maakte hij zijn debuut, dit was vijf jaar later, hij speelde een competitie wedstrijd in Portugal tegen de voetbal ploeg Moreirense het werd 3-0 en daarvan maakte Ronaldo 2 doelpunten.

In 2003 werd hij ontdekt door Manchester United, hij werd weggekocht voor een bedrag van ongeveer 12 miljoen pond van Sporting Lissabon. Ronaldo werd de vervanger van David Beckham bij Manchester United. David Beckham de voetballer was in die tijd naar Real Madrid vertrokken.

In 2006/2007 ontwikkelde Cristiano Ronaldo zich tot een van de beste voetballers aller tijden. Speler van de maand werd hij maar liefst 2 keer achter elkaar, zijn voorganger waren in deze, Robbie Fowler en Dennis Bergkamp. Het salaris van Ronaldo was toen honderdtwintigduizend pond en daarmee de best betaalde speler in de geschiedenis. Bij Real Madrid tekende Cristiano in 2007  het contract voor nog eens 5 jaar bij deze club.

Legacy van Cristiano Ronaldo parfum is een energiek en sportief Eau de Toilette. De verfrissende parfum opent met een combinatie van groene appel, lavendel, kaneel en bergamot. Het hart vormt zich met viooltjes, pioen roos en ceder, samen met de aroma’s van rozemarijn en salie. Met een afwerking van mysterieuze geuren als amber, vetiver en patchoeli. Legacy van Cristiano Ronaldo parfum is te verkrijgen met inhoud van 30ML / 50ML

2 Comments
Show all Highest Rating Lowest Rating Plaats een review
  1. Reply
    Danny 87 maart 20, 2017 at 11:13 am

    Ben gek op geuren! Krijg ze graag kado 😉

  2. Reply
    Ano maart 31, 2017 at 5:46 am

    Toen deze geur Legacy van Cristiano Ronaldo op de markt kwam heb ik deze meteen online besteld en de volgende dag had ik deze parfum al in huis. En ik kan je vertellen het is heerlijk! je hebt er echt maar weinig van nodig om het de hele dag te ruiken. Natuurlijk heb ik ook nog andere geuren van Davidoff Cool Water en Guess Seductive for Men 🙂

Plaats een commentaar/opmerking