Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh – de floral-fruitige en gewoon prachtige parfum aanbieding.

Voor u als vrouw, de frisse en fruitige geuren bij voorkeur met een bloemen nota, Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is bestemd. Het is precies deze geur combineert Marc Jacobs Daisy in de perfectie. Sinds de release in 2011, Marc Jacobs Daisy Eau Zo opgewonden Fresh in de hoogste noot met peer, grapefruit en frambozen. Het hart van Daisy Eau So Fresh is gemaakt van appelbloesem en lychee in een harmonieuze eenheid met roze, violet en jasmijn. In het achterste, muskus, cederhout en pruim combineren en voltooien van de geur van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh van toevallen. De fles, die sluiting is versierd met een bloem in lichtroze, past goed bij deze bloemengeur. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is beschikbaar voor u als een body lotion, zodat je je hele lichaam kan verwennen met deze bloemrijke frisheid.

Marc Jacobs – De all-rounder

Marc Jacobs als de schepper van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is een echte allrounder onder de mode-ontwerpers. Niet alleen heeft hij voortdurend promoot zijn eigen mode en geur collecties en uitgebreid langs de weg sinds 1997, hij heeft ook gewerkt voor Louis Vuitton en ook het ontwerp voor deze modelabel voortdurend nieuwe collecties. De diversiteit van de de Marc Jacobs vrouwen geuren biedt de perfecte parfum voor bijna elke smaak. Naast Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh en Dot, Lola, Daisy en Lola Oh zijn zeer verleidelijk en onderscheiden zich zowel door uw geuren, evenals de complexe en met veel aandacht voor detail ontworpen flessen positief uit de menigte.

[wpsm_offerlist order=”ASC” cat=”37″]

Video

De Daisy Eau So Fresh is het parfum kan niet weerstaan voor alle vrouwen de fruitige-bloemige geuren door Marc Jacobs, omdat deze unieke geur draagt de onmiskenbare signatuur van de New York ontwerper Marc Jacobs. Met zijn vrouwelijke en verleidelijke karakter, Daisy Eau So Fresh parfum gewikkeld rondom haar vinger. De bloemige noten die doen denken aan een romantische bloemenweide en maken de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh parfum de perfecte metgezel voor warme zomerdagen. Dit parfum heeft potentieel voor echte parfum klassieker.

Een bloemen-fruitige cocktail

Het geheim van Daisy Eau So Fresh parfum zit in de speciale samenstelling, die zich presenteert als een echte cocktail van magische bloemen en heerlijke vruchten. In de topnoot essences van grapefruit, framboos en peer, die So Fresh belofte in combinatie met groene noten, een bijzonder frisse ervaring van de zomer door de geur van Marc Jacobs Daisy Eau parfums ontvouwen.

Een delicate bloemenboeket van violet, roos en appelbloesem vormen het hart nota en geven de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh parfum haar vrouwelijke look. De basisnoot betovert met sensuele akkoorden van muskus, cederhout en kruidige pruimen. Dit weelderige combinatie geeft de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh parfum haar verleidelijke karakter.

De fles – Een meesterwerk

De fles van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh parfum is net als de andere Marc Jacobs geuren een waar kunstwerk. Marc Jacobs heeft weer eens bewezen met dit ontwerp aandacht voor detail en gaf ons een echt juweeltje. De transparante glazen fles schijnt in een delicate pastel roze bijna belichaamt alles wat er, voor wat de Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh is parfum. Het absolute hoogtepunt is de dop – een aantal kleine bloemen in het wit naar geel naar lichtroze versieren de gouden dop, en dus vallen de bloemen geuren van Daisy Eau So Fresh op.

Is er een vrouw die So Fresh parfum de magische fles Marc Jacobs Daisy Eau kan weerstaan? De perfecte verpakking voor een geur als de Daisy Eau So Fresh parfum dat aanbesteding en zelfverzekerd, fris en bloemen komt op hetzelfde moment.

8.5 Totaal Score
Review

Geef ook uw menig over Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, wat zijn uw ervaringen, Tips of aanbevelingen. Wij horen graag uw mening. Plaats hier onder uw commentaar/opmerkingen.

Kwaliteit
8.5
Prijs
8
Duurzaamheid
8
Plaats een review
We will be happy to hear your thoughts

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score