Paco Rabanne Invictus

Met korting en voordeel de Paco Rabanne Invictus afteshave en parfum online kopen. Nieuwe Sale actie aanbiedingen, review en de laagste prijzen van dit moment vind u hier. Paco Rabanne Invictus werd in het jaar 2013 gelanceerd door het mode huis. Invictus is Latijnse woord voor onoverwinnelijk en duid op energie en pure kracht. De top geurnoten zijn mandarijn en frisse grapefruit. Dat leidt daarna naar het hart van de geur met  jasmijn en laurier. Deze geur heeft houtachtige basis geurnoten zoals patchoeli, eikenmos en grijze amber. De flacon van Paco Rabanne Invictus is ontworpen als een heuse kampioensbeker.

Goedkope Paco Rabanne Invictus Aanbiedingen

U wilt waarschijnlijk liever niet teveel betalen voor uw originele en betrouwbare eau de toilette en parfum, onderstaande online parfum shops voeren op dit moment aantrekkelijke actie prijzen. Bekijk ze hier.

Paco Rabanne Invictus Video

De nieuwe Invictus Eau de Toilette is het laatste hoofdstuk in het Paco Rabanne verhaal dat gebaseerd is op het contrast tussen realiteit en oude mythologie. De Invictus man heeft slechts één doel en dat is zegevieren. No one can compete! Beter dan de rest en niemand kan hem ervan weerhouden de overwinning te behalen.

gerelateerd aan paco rabanne invictus

paco rabanne invictus review

parfum outlet

paco rabanne invictus 50 ml

paco rabanne invictus lekker

paco rabanne invictus goedkoop

paco rabanne invictus douglas

9.5 Totaal Score
Paco Rabanne Invictus Review

9.5Editor's score
Kwaliteit
9
Duurzaamheid
8.5
Prijs/Kwaliteit
9
Gebruik
8
9User's score
Kwaliteit
9
Duurzaamheid
9
Prijs/Kwaliteit
9
Gebruik
9
Plaats een review  |  Read reviews and comments
1 Comment
 1. Reply
  Maxi H april 8, 2017 at 6:11 am
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Duurzaamheid
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Gebruik
  90

  De eau de toilette van Paco Rabanne Invictus is mijn favoriete geur Het is houtig en mysterieus daar hou ik van. Het is een mooie fles met een fraai design echt top kwaliteit en dan ook nog eens heel goedkoop bij bol.com kortom het is een prima verfrissende en lekkere geur Ik zou de volgende keer weer deze geur van Paco Rabanne bestellen omdat deze geur altijd lekker aanwezig is en goed blijft hangen en de fles heeft een handige spray

  + GOED: Topgeur

Plaats een commentaar/opmerking

Your total score